smågrå jon balke.jpg

Små Grå og Jon Balke

Jon Balke og gruppen Små Grå spiller sammen på høstsesongens første konsert.

  • Onsdag 12. august kl. 19.00
  • 19.00
  • Levinsalen
  • Gratis
Hent gratisbillett

Omtale

OBS: Av smittevernhensyn må publikum hente ut alle billetter på forhånd i TicketCo, også gratisbilletter. Se retningslinjer for smittevern på konsert i billettlenken.

Små Grå

Nina Mortvedt er sanger, musiker og låtskriver i blant annet Band of Gold. Hun er også dirigent og arrangerer musikk for Pikekoret. Benedikte Kruse er sanger i vokalensemblet Pitsj, arrangerer for- og dirigerer kor, og er skuespiller og sanger i Plutselig barneteater. Mai Elise Solberg er sanger, musiker og låtskriver i Ontz, og spiller med Hanne Hukkelberg, Sissel Kyrkjebø og flere. Er også dirigent og arrangerer musikk for Pikekoret. Les mer om Små Grå på gruppens hjemmeside, eller sjekk dem ut på Spotify,

Jon Balke

Jon Balke (1955–) er en norsk pianist, arrangør, slagverker og komponist. Han har vært aktiv siden 1974, da han ble med i Arild Andersen på en studiosession for tyske ECM. Siden da har Balkes musikalske liv beveget seg gjennom ulike stadier. Han har blant annet samarbeidet med Radka Toneff, Sidsel Endresen, Anne Li Drecker og Marilyn Mazur. Les mer på Jon Balkes hjemmeside.